Vacature fulltime event stagiair[e]

Over Wauw Effect.

Wij creëren in het oog springende marketing events die beklijven. Events met sterke en onderscheidende communicatiekracht waarmee we het merk van de opdrachtgever, product of presentatie in het hart krijgen van het publiek. Wat het doel van onze opdrachtgevers ook is, wij willen het altijd laten schitteren.

Ons team.

We zijn een kleine club die hard aan het groeien is en de ambitie heeft om, binnen de reputatie die we hebben, groter te worden. Met elkaar hebben we altijd een aanpakkers mentaliteit, zetten we de wens van onze opdrachtgever altijd centraal en is er buiten het harde werken ook altijd ruimte en oog voor elkaar.

Wij zoeken.

Iemand met event-talent. Dat wil zeggen: iemand die goed is in organiseren en plannen. Óf iemand die oog heeft voor processen. Onze werkzaamheden bestaan uit event concepten bedenken, marketing implementatie in de live/digitale events en alle bijbehorende praktische uitvoeringen.

Dit ga je doen.

Als fulltime event stagiair[e] ga je aan de slag met alle lopende events die wij hebben. Denk hierbij aan: een grondige voorbereiding van de events en het opstellen van uitgebreide en gedetailleerde draaiboeken, het uitwerken van routes en plattegronden, communicatie en een professionele samenwerking met iedereen die betrokken is bij de organisatie en het opstellen van medewerkers- en transportplanning. Ook het opvragen van benodigde materialen, catering en entertainment behoren tot de werkzaamheden. En natuurlijk sta je in voor het goede verloop van het evenement van opbouw tot afbouw.

Deze talenten heb je hiervoor nodig.

  • – Je doet momenteel een HBO opleiding op het gebied van Marketing/Communicatie óf Leisure and Events Management;
  • – Je streeft steeds naar het mooiste en het beste en gaat steeds op zoek naar nieuwe en innoverende elementen;
  • – Je respecteert de wensen van de klanten, je hebt oog voor detail, bent sociaal vaardig, sterk in je dienstbaar opstellen en kan omgaan met ‘last minute’ druk;
  • – Je denkt in oplossingen;
  • – Je bent flexibel in de werktijden op de dagen dat wij events hebben.

Wij bieden.

Een uitdagende en gevarieerde stage [je hoeft geen koffie te halen voor het team of te printen], ruimte voor inbreng van eigen initiatief en creativiteit, een marktconforme stagevergoeding per maand en een leuke werkomgeving in ons kantoor in Emmen.

Spreekt deze vacature jou aan en wil je het aankomende schooljaar [vanaf september] bij ons stage lopen? Stuur ons jouw motivatiebrief en CV naar info@wauw-effect.nl en wie weet maak jij straks deel uit van ons leuke, gezellige en hardwerkende team!