Relatie- en netwerk events,
hier krijg je aandacht.

Wij brengen mensen bij elkaar. Vormen sterke netwerken rondom jouw organisatie of jouw boodschap. Elk event is een moment van exclusieve aandacht met een helder doel en in de juiste corporate stijl en sfeer. Wij helpen jou om je partners en je relaties dat bijzondere gevoel te geven. Wij helpen jou aan aandacht.

Netwerkborrels.

Elkaar ontmoeten tijdens een borrels is leuk, maar vaak brengt het ook met zich mee dat iedereen in een eigen bekende groepje gaat staan. Met als resultaat dat je aan het einde van de borrel meer aan relatiebeheer hebt gedaan, dan aan acquisitie. Wij denken mee in een ”op maat” gemaakte netwerkborrel, hoe we toch nieuwe verbindingen tussen de gasten kunnen leggen.

Relatiedagen - events.

In contact zijn met je klanten en relaties. Een belangrijk aspect van iedere organisatie. Want samen bereik je jullie gestelde doelen. Hoe bedank je deze bedrijven en relaties zodat ze zich gewaardeerd en erkend voelen met behoud van jouw eigen organisatie identiteit? Dat doen wij door het Wauw Effect te creƫren voor jouw organisatie tijdens een relatie-event.

Sponsorbijeenkomsten.

Jouw sponsoren wil je graag bedanken. Bedanken om hun hulp en bijdrage door middel van sponsoring aan jouw bedrijf/event/etc. Wij denken mee in hoe we jouw sponsoren enerzijds in de watten kunnen leggen en anderzijds nog meer betrokken krijgen bij jouw bedrijf, stichting of organisatie.

Bedrijfsfeesten.

Met elkaar vieren dat je met elkaar samenwerkt snappen wij maar al te goed. Want feestjes daar houden wij ook van. Maar wat is er nu nog mooier om met een feest toch ook je personeel weer met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wij denken mee in hoe je feest kunt combineren met meerdere boodschappen die je mee wil geven aan je gasten. Denk aan meer saamhorigheid of het verstevigen van de bedrijfsidentiteit. Wat wordt jouw volgende doel?