Over Wauw.

Wauw Effect draagt bij aan het realiseren van de communicatiedoelstellingen van jouw organisatie. Wij doen dat met live communicatie en events waarmee we mensen op originele en inspirerende wijze bij elkaar brengen. Om samen een wereld van verschil te maken.

Missie en strategie.

De kern van elk event dat wij creëren draait om jou. Met elk event dat we organiseren creëren we een podium voor jou. Een podium dat erom vraagt om op bijzondere wijze in te vullen. Met creativiteit en met kennis, plezier en inspiratie, ideeën en mogelijkheden, verwachting en verbeelding, verbinding en verwondering. Met elk event wekken we samen energie op. Ont-moet, want als niks moet, mag alles en kan er veel ontstaan. Inspireer, daag uit, kleur in. Hoe vul jij het in?

Event creatie.

Elk event is maatwerk rondom de mensen van jouw organisatie en jouw gasten. Het is onze missie om iedereen deel te laten nemen en iedereen mee te laten doen. Onze creaties zijn niet dichtgeregeld maar bieden volop ruimte en aanmoediging voor ontmoeting, verbeelding, initiatief en groei. Wauw Effect biedt het podium waarop eenieder zich welkom voelt om bij te dragen.

Event organisatie.

In het organiseren zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt. Dat alles de aandacht krijgt die het verdient en dat het niemand aan iets ontbreekt. We nemen je vooraf mee in inspirerende mogelijkheden en communiceren transparant en overzichtelijk rondom de verwachting en de management van het project.

Onder onze huid.

Gerald Zantman, hoogleraar Harvard Business School, ontdekte dat emoties en niet ons rationele brein, de basis zijn van de keuze die we als consument maken. Dat begrijpen wij maar al te goed, het vormt de basis van elk event.