Heidag, brainstorm-
en kennis events,
vooruit... en groei!

Voor elke zakelijke uitdaging hebben wij het juiste format. Wauw Effect maakt jouw event tot een bijzondere, resultaatgerichte en vooral niet te vergeten moment. We inspireren, maken los, leggen vast en gaan voor een onuitwisbare indruk met een lang after-effect. We kunnen elk onderdeel verzorgen: van concept, thema, locatie, catering, moderator tot en met inspirerende sprekers en coaches.

Heidagsessies.

Samen met gelijkgestemden horizonnen verbreden. Heidagen worden vaak ingezet om je te laten groeien. Wij ontwikkelen, samen met jouw organisatie, heidagen die los maken en inspireren.

Teambuilding.

Jouw team versterken, veerkrachtiger maken en de kracht van iedere individu benutten in een team. Wij bedenken teambuildingsdagen waarbij we mensen in beweging willen zetten. Een dag te ervaren vol plezier en tegelijkertijd een boost te hebben voor de volgende stap.

Kennis- en themaevents.

Wij bedenken werkvormen waarmee je jouw boodschap over brengt, op een wijze dat deze beklijft, enthousiasmeert en motiveert. We willen zintuigen prikkelen en stimuleren de verbeelding. Zodat gasten de volgende dag met veel plezier terug denken aan hetgeen ze hebben ervaren.

Exclusieve, bijzondere vergaderingen.

Wij maken onvergetelijke Wauw momenten voor bijzondere vergaderingen. Een thema bespreken terwijl er ondertussen [onbewust] verbinding wordt gelegd met een belevenis. We laten de gasten zich bijzonder voelen waarbij jij zelf de afzender bent.