Vacature Projectmanager

Over Wauw Effect.

Wij creëren in het oog springende marketing events die beklijven. Events met sterke en onderscheidende communicatiekracht waarmee we het merk van de opdrachtgever, product of presentatie in het hart krijgen van het publiek. Wat het doel van onze opdrachtgevers ook is, wij willen het altijd laten schitteren.

Ons team.

We zijn een kleine club die hard aan het groeien is en de ambitie heeft om, binnen de reputatie die we hebben, groter te worden. Met elkaar hebben we altijd een aanpakkers mentaliteit, zetten we de wens van onze opdrachtgever altijd centraal en is er buiten het harde werken ook altijd ruimte en oog voor elkaar.

Wij zoeken.

Wij hebben de zoektocht ingezet naar iemand die ons team kan versterken met zijn/haar strategische besef met ambitie, bruisbal-karakter en zich als een kameleon kan aanpassen binnen iedere situatie en bedrijfscultuur. Onze werkzaamheden bestaan uit netwerken, eventconcepten bedenken, marketing implementatie in de live/digitale events, aansturen van de externe partijen plus alle bijbehorende praktische uitvoering rondom de evenementen.

Dit ga je doen.

In de functie van Projectmanager ga je aan de slag met complexe, maar schitterende projecten van klanten. Deze klanten geef je altijd het Wauw Effect door net een stap verder en harder te zetten dan eigenlijk wordt verwacht, maar met het besef dat de opdrachtgever altijd centraal staat.

Je draagt zelf ook bij aan het creatieve plan dat is gemaakt en vertaalt dit naar de uitvoering, je stuurt het team aan op de planningen, stelt de begrotingen op en beheert de budgetten.

Een dag in de week speel je jezelf ook vrij om een eigen netwerk op te bouwen. Dit doe je zowel voor een netwerk in [toe]leveranciers van events, als in potentiële opdrachtgevers.

Deze talenten heb je hiervoor nodig.

De lijst is lang, maar het plezier bij Wauw Effect is langer 😉

  • – Afgeronde HBO opleiding op het gebied van Marketing/Communicatie óf Leisure en Events Management;
  • – Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
  • – Je bent flexibel in de werktijden op de dagen dat wij events hebben;
  • – Je weet hoe je een idee in een concreet plan kan vertalen;
  • – Je bent oplossingsgericht en behoudt toch het zicht op het grotere geheel;
  • – Je bent besluitvaardig en daadkrachtig, maar loopt niet voorbij aan de identiteit van de opdrachtgever of het team;
  • – Je bent gastvrij, beschikt over een warme en empathische persoonlijkheid en je positieve enthousiasme ziet eerder kansen, dan beren op de weg;
  • – Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.

Wij bieden.

Een positie bij een ambitieus bureau dat oog heeft voor jouw ontwikkeling en ruimte maakt voor de ideeën die je hebt voor groei van het bedrijf. Er is ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen. Wij hechten erg veel waarde aan de juiste balans tussen werk en privé. Een ren-vlieg-en-hol-baan en soms met de voeten op het bureau.

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris met een fijne werkplek voor 32 uur in de week.

Zie je jezelf tot leven komen in deze vacature en denk je “Wauw”? Solliciteer dan gauw via info@wauw-effect.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Rudith van der A: 06 14 34 62 68.