Vacature Financieel - Administratief medewerker

Over Wauw Effect.

Wij creëren in het oog springende marketing events die beklijven. Events met sterke en onderscheidende communicatiekracht waarmee we het merk van de opdrachtgever, product of presentatie in het hart krijgen van het publiek. Wat het doel van onze opdrachtgevers ook is, wij willen het altijd laten schitteren.

Ons team.

We zijn een kleine club die hard aan het groeien is en de ambitie heeft om, binnen de reputatie die we hebben, groter te worden. Met elkaar hebben we altijd een aanpakkers mentaliteit, zetten we de wens van onze opdrachtgever altijd centraal en is er buiten het harde werken ook altijd ruimte en oog voor elkaar.

Wij zoeken.

Iemand die ons team kan versterken met zijn/haar kennis over cijfers, boekhouding en administratieve processen. Wij werken op projectbasis voor onze [internationale] opdrachtgevers en hebben binnen de diversiteit van werkzaamheden een stroom aan financiële administratie. Een gestructureerd wonder die kansen ziet in waar en hoe de administratieve processen geoptimaliseerd kunnen worden en deze ook oppakt is voor ons bedrijf een geschenk.

Dit ga je doen.

In de functie van financieel – administratief medewerker ga je aan de slag met de interne administratie. Deze ligt nauw samen met de administratie van onze klanten, je communiceert daarom ook veel met het interne team.  Je wil altijd het Wauw Effect behalen door net een stap verder en harder te zetten dan eigenlijk wordt verwacht.

Je draagt zelf bij aan het plan dat is gemaakt voor de financiële administratie en stuurt op de administratie van alle collega’s, stelt begrotingen op en beheert de interne budgetten.

Deze talenten heb je hiervoor nodig.

De lijst is lang, maar het plezier bij Wauw Effect is langer 😉

  • – Afgeronde opleiding MBO/HBO Financiële administratie
  • – Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
  • – Je weet je weg makkelijk te vinden Office-pakketten en beschikt over enige boekhoudkundige ervaring
  • – Je bent ambitieus, ziet kansen liggen en hebt een aanpakkers mentaliteit
  • – Je bent oplossingsgericht en behoudt het zicht op je eigen werkzaamheden
  • – Je bent besluitvaardig en daadkrachtig, maar loopt niet voorbij aan de identiteit van de het team
  • – Je bent vrolijk, maar als het nodig is kun je streng zijn en met je wijsvinger omhoog je punt willen maken
  • – Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend

Wij bieden.

Een groei positie bij een ambitieus bureau dat oog heeft voor jouw ontwikkeling. Er is ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen. Maak jezelf onmisbaar en wij denken mee in jouw groei. Wij hechten erg veel waarde aan de juiste balans tussen werk en privé. Een ren-vlieg-en-hol-baan en soms met de voeten op het bureau.

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris met een fijne werkplek voor 10,5 uur in de week. Uitbreiding in de uren is iets dat in de toekomst zeer zeker mogelijk is.

Zie je jezelf tot leven komen in de vacature en denk je ”Wauw”? Solliciteer dan gauw via info@wauw-effect.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Rudith van der A: 06 14 34 62 68.