OndernemersFabriek Drenthe.

De OndernemersFabriek is een initiatief van de Provincie Drenthe. Zij hebben met het overkoepelende programma Ik Ben Drents Ondernemer tot doel om het MKB in Drenthe te ondersteunen, omdat deze bedrijven belangrijk zijn voor de economie van de provincie.

Doel.

Het doel van De OndernemerFabriek Drenthe was om gedurende het gehele project een jaarprogramma te ontwikkelen waarbij de events ondersteunend waren aan de groei van startende ondernemers. Hierbij lagen de kernwoorden kennis, netwerk en groei altijd centraal.

Aanpak.

Eén van onze doelen als event organisator van De OndernemersFabriek was het profileren en zichtbaar maken van de deelnemende ondernemers van De OndernemersFabriek. Door deze zichtbaarheid te vergroten, creëren we de mogelijkheid om de ondernemers te laten groeien als bedrijf. Ook probeerden we altijd in events de verschillende netwerken uit de steden en dorpen bij elkaar te brengen, want handel drijf je natuurlijk niet in één gemeente.

De klant over…

”We werken al jaren samen met Wauw Effect vanuit verschillende ondernemerschapsprojecten die we doen. Elke keer weer komt het team met verrassende event concepten en gaan ze vol energie aan de slag. Uitdagingen of plotselinge wijzigingen pakken ze creatief en professioneel op. Een fijne partij om mee te werken!”

Eelco Bakker, OndernemersFabriek Drenthe

Gevolg, het Event Effect.

De events van De OndernemersFabriek Drenthe werden altijd goed bezocht. De netwerkorganisaties wilden vaak participeren om zo de netwerken bij elkaar te krijgen.