Incentive Dublin.

Je relaties en cliënten zijn belangrijk en wil je behouden. Daar denken Rein Advocaten en Adviseurs & Wauw Effect hetzelfde over. Zij willen de band met hun relaties versterken, ze inspireren en ervoor zorgen dat iedereen hun netwerk laat groeien. Een incentive organiseren naar een inspirerende stad was het idee.

Doel.

Het doel van deze trip was een nieuw zakelijk netwerk opbouwen waarbij een ieder zakelijk werd geïnspireerd en zich thuis voelde in de groep.

Aanpak.

Beide bedrijven hebben goed nagedacht over de gasten die ze wilden uitnodigen. Hierbij hebben we vooral gekeken naar welke bedrijven er goed bij elkaar passen en welke bedrijven elkaar mogelijk konden versterken. Vooraf hebben we een voorreis gemaakt naar Dublin om de stad te verkennen en een goed, inspirerend programma vast te stellen met de leukste locaties. Omdat persoonlijkheid bij zowel Rein als Wauw voorop staat, hebben we in de voorbereiding allerlei persoonlijke momenten bedacht voor tijdens de trip om de gasten echt in de watten te leggen.

De klant over…

”Wauw Effect en Rein hebben een gave trip naar Dublin gemaakt samen met onze cliënten en relaties. Nooit geweten dat je een internationale zakelijke trip zo persoonlijk kunt maken. Iedere aanwezige voelde zich van meteen af aan op zijn/haar gemak. Persoonlijke aandacht, veel Wauw momenten en een super programma. Wauw Effect bedankt voor de geweldige trip.”

Ralf Herbers, Rein Advocaten en Adviseurs

Gevolg, het Event Effect.

Met 15 bedrijven en 18 gasten hebben we een reis beleefd die we niet gauw vergeten. We hebben veel WAUW-momenten bezorgd aan de gasten, maar de gasten hebben ons ook verrast. Het was een inspirerende trip met een combinatie van company visits en typische ‘Dublinse’ activiteiten. Tot slot zijn er door de trip nieuwe verbindingen gelegd tussen bedrijven die tot op heden nog steeds met elkaar samenwerken. Voor herhaling vatbaar!