Chemport Connect.

Het Noorden zet vol in op verregaande circulaire en biobased innovaties binnen de kunststofindustrie, werkt hard aan vergroening van de energievoorziening en specialiseert zich om voorloper te worden op het gebied van groene bouwstenen en grondstoffen. Ze wordt een grote speler op het gebied van circulariteit.

Doel.

Dit event moest zakelijke kansen realiseren in de circulaire en biobased chemie door nieuwe samenwerkingen en netwerken te creƫren. Daarbij was het doel om de noordelijke circulaire & biobased chemie te stimuleren en te promoten op internationaal niveau.

Aanpak.

Doordat het event plaats vond ten tijde van de Corona crisis zijn we op zoek naar een goed digitaal platform. We hebben gekozen voor een platform waarbij er toch veel elementen terug kwamen die ook in een live event plaats vinden. Zodat we een optimale beleving konden geven achter een ieder zijn scherm. Daarnaast hebben we een interactief programma voor de dag ontwikkeld waarbij contact, kennis en netwerk centraal stonden.

De klant over …

”Wauw Effect is een hands-on bureau waar je makkelijk mee kan schakelen. Het fijne contact met Rudith en Elly zorgt voor snelle afstemming, korte lijnen en een mooi eindresultaat.”

Daan Borjeson, Noordtij

Gevolg, het Event Effect.

Met meer dan 200 aanmeldingen uit verschillende landen was dit digitale congres een groot succes. Er zijn nieuwe verbindingen gelegd. De gasten volgden de nieuwste ontwikkelingen uit Noord Nederland met grote interesse en stelden veel vragen. Er is een behoefte naar vaker contact ontstaan binnen dit netwerk.