CEO Dinner.

Provincie Drenthe is druk bezig om de provincie groen te laten worden. En daarmee bedoelen we: duurzaam. In de provincie Drenthe zijn er veel grote industriële bedrijven gevestigd die allemaal een eigen manier hebben om hun bedrijf te verduurzamen. Vanuit de provincie wordt er elk jaar een CEO dinner georganiseerd voor de top 20 grootste industriële bedrijven van Drenthe om gezamenlijk te spreken over het ‘groen’ laten worden van Drenthe.

Doel.

Het jaarlijkse diner heeft als doel om input vanuit de bedrijven op te halen over hoe zij duurzaam ondernemen. Daarmee heeft dit ook gelijk het doel om de CEO’s van de bedrijven elkaar te laten inspireren. Met elkaar in gesprek gaan en van elkaar leren. Maar ook wil de provincie Drenthe zelf hun kennis delen met de gasten. Met als hoofdoel: duurzaam Drenthe.

Aanpak.

Elk jaar wordt het diner georganiseerd op locatie bij een Drents bedrijf die veel bezig is met duurzaamheid en energietransitie. Bij de organisatie van dit diner werken we altijd samen met lokale partijen die op een duurzame manier werken.

We bezoeken van te voren de locatie en bepalen in overleg met hen waar het diner plaats zal vinden. Daarnaast denken we met de opdrachtgever mee in hoe we het diner in combinatie met de inhoudelijke momenten inrichten. We zorgen voor de aankleding van de ruimte en tijdens het diner zorgen we er voor dat alles goed verloopt.

De klant over…

”Wij kennen Wauw Effect als een snel en wendbaar evenementenbureau. Zowel tijdens de voorbereidingen van het CEO Dinner als op de dag zelf. De creativiteit en ervaring van Rudith en haar medewerkers staan borg voor sfeervolle tot in de puntjes verzorgde bijeenkomsten!”

Rein Bouwer, Provincie Drenthe

Gevolg, het Event Effect.

Elk jaar is het CEO diner een succes. De CEO’s inspireren elkaar, leren van elkaar en houden contact met elkaar. En natuurlijk het belangrijkste: de bedrijven voerden meer duurzame aspecten in waardoor Drenthe steeds een stukje groener wordt.